Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí participa a la Copa d’Espanya 2019

L’Equip Júnior del Club Gimnàstica Estètica Constantí, es desplaçarà aquest cap de setmana fins a Sagunt (València) per participar en la I Fase de la Copa d’Espanya 2019. En aquesta competició, el Club estrenarà la modalitat del programa curt. L’objectiu d’aquest programa es mostrar a les gimnastes la tècnica de la gimnàstica estètica de grup (GEG), el treball bilateral i les capacitats físiques. Aquest programa ofereix una manera fàcil d’introduir-se aquest esport i és pot portar a terme amb conjunts a partir de quatre gimnastes.

Durant la temporada està previst introduir aquest programa a noves gimnastes i crear nous conjunts de categories infantils per competicions escolars. La GEG es una modalitat de la gimnàstica basada en els moviments naturals de tot el cos. La filosofia d’aquest esport es basa en l’harmonia, el ritme i la dinàmica combinada amb la dansa.

Back to top