Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí impulsa un Curs de Màrqueting digital per a botiguers

La setmana passada s’iniciava a Constantí un Curs de Màrqueting Digital per a botiguers.  El curs, organitzat per l’Ajuntament de Constantí, es realitzarà els dimecres al vespre, fins el proper 27 de març.

Un total de 15 comerços locals estan participant d’aquest curs, que entre d’altres aspectes ofereix una introducció al món del màrqueting digital, eines de gestió dels mitjans socials i altres xarxes socials, nocions bàsiques per a la creació de pàgines corporatives de Facebook, Twitter i Instagram, i estratègies de captació de seguidors.

A més, s’aprofundirà en la creació de material gràfic on-line (banners i cartells), i es plantejaran els conceptes bàsics per a la creació d’una botiga on-line

Aquest curs és una de les iniciatives que en els darrers anys s’estan impulsant conjuntament des de l’Ajuntament de Constantí i la Unió de Botiguers de Constantí, amb l’objectiu de promocionar i incentivar el comerç local.

Back to top