Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Dinar de reconeixement al col•lectiu de dones del municipi

Aquest diumenge 17 de març, l’Ajuntament de Constantí va oferir un acte de reconeixement i homenatge adreçat a tot el col·lectiu de dones del municipi. L’activitat,  que es va fer al Pavelló Poliesportiu, s’emmarcava dintre del programa d’actes que el consistori ha organitzat en el marc de la celebració del 8 de març,  Dia Internacional de la Dona .

Tal i com ja s’ha fet aquests últims anys, un dels actes principals d’aquesta Setmana de la dona va ser aquest homenatge a totes les dones constantinenques, que va comptar amb la presència de 220 dones del municipi.

L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, acompanyat de la regidora responsable de l’àrea de la Dona de l’Ajuntament de Constantí, Meritxell Cano, van ser els encarregats de presidir una celebració, a la qual també hi van assistir altres representants del consistori, la diputada vallenca al Parlament de Catalunya, Rosa Maria Ibarra, i Laura Moya Nuñez, consellera comarcal del Tarragonès. L’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la consellera comarcal, Laura Moya, van dedicar unes paraules d’agraïment i reconeixement a tot el col·lectiu de dones abans d’iniciar-se el dinar.

Totes les assistents a l’acte van rebre un detall d’agraïment, i a més, el consistori va oferir un reconeixement especial a tres dones constantinenques que aquest any 2019 celebren el seu 80è aniversari i que van assistir al dinar, les senyores Maria Luisa Mora Molina, Concepción Sánchez Casas i Josefa Vallvé Fabregat

Un cop acabat el dinar, per finalitzar la jornada festiva va tenir lloc un espectacle musical.

Back to top