Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitza la Lliga Catalana de Tir amb Arc amb medalles per als arquers i arqueres de Constantí en totes les categories

El passat dissabte 27 d’Abril s’ha celebrat la 4a i última tirada de la Lliga Catalana de Tir amb arc a l’Aire Lliure 2019, al Camp de Futbol Municipal de la Coma de Constantí. En aquesta ocasió, la jornada va estar marcada pel fort vent que bufava, i que va afegir un plus de dificultat a la tirada. Finalment, van assistir a la cita 98 arquers de les 6 modalitats de tir (Recorvat, Politges, Arc nu, tradicional, longbow i estàndard) pertanyents a 25 clubs d’arreu de Catalunya. Donat l’alt nivell dels participants, la competició s’havia homologat a nivell internacional, i ha estat reconeguda a nivell mundial per la Federació Internacional Tir amb Arc.

Els arquers i arqueres  de Constantí han aconseguit obtenir medalla en totes les categories en les que han participat. Així, en arc recorvat benjamí, la medalla de plata ha estat per a la constantinenca Ruth Escarré, a només quatre punts de la primera classificada. En categoria aleví, Àngels Marsal també ha guanyat la medalla de plata.

Els que han aconseguit l’or, i proclamar-se així campions de la Lliga Catalana 2019 han estat els arquers del club de Constantí, Arnau Borrul, en categoria aleví; Júlia Galera en la categoria cadet femení, i Miquel Marsal, en cadet masculí.

Ja a la categoria Júnior, les arqueres constantinenques Èlia Canales, Maria Pitarch, Laura Pullés i Alba Ortega, han ocupat , respectivament, les primeres quatre posicions de la categoria, acaparant així el podi i totes les medalles.

Finalment, Miki Romero, ha fet bronze en categoria Junior masculí, i Maria Laguardia ha obtingut un altre bronze en cadet femení.

També cal destacar la nova incorporació a una nova disciplina, la d’arc nu, del novell de Constantí, Julio Bernardo, que en el seu debut a la Lliga ha obtingut una destacada cinquena posició.

Back to top