Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Club Gimnàstica Estètica Constantí prepara la temporada amb el Casal d’Estiu

Des d’aquesta setmana i fins el 26 de juliol, un total de 23 alumnes estan participant del Casal d’Estiu que organitza el Club Gimnàstica Estètica Constantí. Durant aquestes dues setmanes, es realitzaran diferents tallers de dansa, cohesió de grup, preparació física, interpretació i activitats a la piscina municipal. Durant la primera setmana, les activitats s’estan realitzant al gimnàs de l’Institut, mentre que durant la propera setmana les activitats es traslladaran al Pavelló poliesportiu del municipi.

Aquest estiu s’han retardat les activitats al mes de juliol perquè l’equip tècnic juntament amb sis gimnastes s’han desplaçat del 7 al 13 de juliol a Ordino, Andorra, on s’ha realitzat el primer campus lúdic i esportiu enfocat a la dansa, gimnàstica rítmica i Gimnàstica Estètica de Grup.

Durant aquesta temporada, els equips del Club Gimnàstica Estètica Constantí han obtingut grans resultats en les diferents competicions en les que han participat, tant a la Copa Catalana com també a la Copa d’Espanya, on l’equip Júnior va aconseguir un primer lloc que els va valdre la classificació per al Campionat del Món de Gimnàstica Estètica de Grup celebrat a Cartagena el passat mes de maig, finalitzant en una brillant setena posició mundial.

Back to top