Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Èlia Canales es proclama campiona d’Espanya de Tir amb Arc

L’arquera del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, continua sumant nous èxits a la seva brillant trajectòria esportiva. La jove esportista ha tornat a demostrar que és la gran dominadora d’aquest esport en l’actualitat, i ha aconseguit la medalla d’or individual en categoria absoluta d’arc recorbat femení  en el Campionat d’Espanya de Tir amb Arc a l’Aire Lliure que s’ha disputat a Àvila aquest passat cap de setmana.

Més de 200 participants s’han donat cita des del passat dijous 18 de juliol a l’Estadi Municipal Adolfo Suárez d’Àvila, en una competició que ha reunit als millors arquers/es del panorama nacional. Pel nombre de participants i per la seva qualitat, aquest campionat és el més important que organitza la Real Federación Española de Tiro con Arco al llarg de l’any.

Després de participar amb la selecció espanyola absoluta en diferents Copes del Món, Èlia Canales no ha donat opcions a les seves rivals i ha obtingut l’or individual en categoria arc recorbat femení, imposant-se per 6-0 a la final a la madrilenya Alicia Marín.

Però a aquest or individual, s’hi han sumat també dues medalles més per equips en representació de la selecció de Catalunya. Concretament, l’equip femení que representava Catalunya, format íntegrament per les arqueres del Club de Tir amb Arc Constantí, Èlia Canales, Maria Pitarch i Alba Ortega, va aconseguir la medalla de plata, caient a la final contra la selecció de Madrid.

Finalment, Èlia Canales formant parella amb Arnau Peña, es penjaven també la medalla de bronze en la competició per equips mixtes.

 

Back to top