Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Torna el Concurs Fotogràfic d’Instagram durant la Festa Major d’estiu

Durant la Festa Major d’Estiu de Constantí tindrà lloc una nova edició del concurs de Fotografia de l’aplicació mòbil Instagram. El tema de concurs és qualsevol fotografia que estigui relacionada amb els actes que conformen el Programa de la Festa Major d’aquest any. El concurs s’inicia avui 25 de juliol amb l’inici dels actes previs i aquest any, les fotografies es podran presentar fins el dia 9 d’agost. Hi podran participar tots els aficionats a la fotografia a través de la plataforma Instagram que publiquin les seves fotografies mencionant a l’Ajuntament de Constantí: @ajuntamentdeconstanti i amb l’etiqueta #fm19constanti

Del 25 de juliol al 4 d’agost tindrà lloc la Festa Major d’Estiu en honor a Sant Feliu, amb prop d’una cinquantena d’activitats programades. El concurs d’Instagram és una iniciativa de l’àrea social del Centre d’Esports Constantí, i compta amb el suport de l’Ajuntament de Constantí.

Poden participar del concurs tots els aficionats a la fotografia sense límit d’edat, que compleixin amb els termes i condicions establertes en les bases. Cada participant podrà presentar un màxim de tres fotografies i rebre com a màxim un premi. El jurat triarà les fotografies guanyadores i hi haurà premis per al 1er i 2on classificat.

 

Back to top