Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Les Aules de la Gent Gran del mes de novembre a Constantí aposten un any més pel talent local

Seguint amb la línia iniciada durant el curs passat, la programació de les Aules d’Extensió Universitària d’aquest curs 2019-2020 a Constantí comptarà amb sessions a càrrec de persones constantinenques o estretament vinculades amb Constantí. L’organització de les aules a Constantí aposta així per donar veu al talent local en cadascuna de les 4 sessions que s’han programat durant aquest mes de novembre.

El dimecres 6 de novembre, serà el torn del constantinenc Lluís Marsal Garví, professor del Departament d’Enginyeria Electrònica, Elèctrica i Automàtica de la URV, que parlarà de “Nanomaterials i aplicacions a la nostra vida diària”.

El 14 de novembre, l’historiador constantinenc Ricard Escarré oferirà una xerrada que porta per títol “Indrets místics i sagrats de Catalunya”. Durant el mes de novembre també impartiran les seves classes Anna Llobregat Franquès, historiadora de l’art, que ens parlarà de “Per què s’ataquen les obres d’art?”, i la tècnica de farmàcia Mònica Sancho, amb una sessió sobre “Què cal saber de la hipertensió arterial?”.

El passat mes d’octubre s’iniciava a Constantí una nova edició de les Aules d’Extensió Universitària per a la Gent Gran (Curs 2019-2020), que organitza l’àrea Social de la Universitat Rovira i Virgili amb la col·laboració del Sindicat Agrícola de Constantí. Les Aules de la Gent Gran, que arriben ja a la seva catorzena edició a Constantí, busquen donar una sortida a les inquietuds culturals de la tercera edat, i han comptat des dels seus inicis amb el suport del Sindicat Agrícola, on cada dimecres fins al mes de juny es realitzaran les sessions a càrrec de professors adscrits a la universitat o d’altres ponents de reconegut prestigi.

 

Back to top