Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La cavalcada dels Reis Mags posa el punt final a les festes de Nadal

La cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha posat aquest diumenge el punt final a les festes de Nadal a Constantí. Ses majestats han estat rebuts per centenars de persones de totes les edats amb molta il·lusió. Després de la cavalcada, els Reis Mags van participar d’una celebració al Centre Parroquial i van fer la tradicional visita a l’Ajuntament. Seguidament, van sortir al balcó del consistori, acompanyats de l’alcalde Óscar Sánchez, per saludar a tota la ciutadania.

Aquest any la cavalcada de Reis recuperava el tradicional recorregut passant per la renovada Avinguda Onze de Setembre i ha comptat amb la col·laboració d’entitats com el Motoclub Constantí, Motos Clàssiques Constantí, el Club Gimnàstica Estètica, els Balls de Cercavila de la Societat el Casino, l’Associació Amics de la colla C.O.C.A., l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí “Les Forques”, l’Ampa de l’Institut i la Asociación de Baile Flamenco Esencia.

Aquesta cavalcada del Reis Mags marcava la cloenda d’una programació d’actes de nadal, que aquest any ha comptat amb prop d’una trentena d’activitats organitzades tant des de l’Ajuntament de Constantí, com també per part de les diverses entitats i associacions del municipi.

Back to top