Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Entra en funcionament la nova parada al carrer Josep M. Segarra en substitució de la del carrer Major

A partir d’aquest dilluns 17 de febrer ha entrat en servei la nova parada d’autobús situada al carrer Josep Maria de Segarra, que des d’avui substitueix la parada del carrer Major 118. Segons ha informat l’Ajuntament de Constantí, aquest canvi només serà operatiu per a l’itinerari Tarragona-Constantí, i no pas en el sentit contrari.

Aquesta mesura s’ha posat en marxa recollint una proposta plantejada en una de les sessions del Senat de la Gent Gran de Constantí. L’objectiu d’aquesta mesura és millorar la mobilitat del trànsit en aquest punt del carrer Major, atenent a les aglomeracions de vehicles que es produïen en ambdós sentits de la marxa quan parava l’autobús procedent de Tarragona.

 

Back to top