Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Se suspenen tots els actes de la Setmana Santa a Constantí

L’Ajuntament de Constantí, juntament amb la Parròquia de Sant Feliu Màrtir, la Confraria de la Puríssima Sang i el Grup d’Armats de Constantí, han decidit de comú acord suspendre totes les activitats públiques que s’havien de realitzar durant la Setmana Santa.

Atenent a la situació excepcional de confinament motivada per l’estat d’alarma a causa del coronavirus i d’acord a les recomanacion sanitàries i governamentals, s’ha decidit la suspensió de totes les activitats litúrgiques previstes en el programa de Setmana Santa, des de les celebracions eucarístiques com la Missa i Benedicció del Diumenge de Rams (prevista pel diumenge 5 d’abril), fins al Via Crucis i la Processó del Sant Enterrament del Divendres Sant (10 d’abril).

D’altra banda, també ha quedat suspesa la 2a edició de la “La Passió de Crist” que havia de representar l’Associació d’Amics del Teatre de Constantí “Les Forques”, el diumenge 12 d’abril.

Des de la Parròquia de Sant Feliu s’ha emès un comunicat,que subratlla que aquesta serà una Setmana Santa ben diferent, degut a les circumstàncies que estem vivint. En aquest comunicat es fa referència al fet que el Centre Parroquial no podrà obrir per celebrar els Oficis de Setmana Santa, però s’explica que gràcies a la tècnica i els mitjans de comunicació els actes religiosos arribaran també a les llars, a través de les xarxes socials i també amb les retransmissions que oferirà en directe la televisió del Camp de Tarragona, TAC-12, com la Missa des de la Catedral de Tarragona que presidirà l’Arquebisbe de Tarragona, Joan Planellas, el Diumenge de Rams a les 12 del migdia.

Podeu llegir el comunicat de la Parròquia al següent enllaç: 2020unaSetmanaSantaDiferent – Constantí

 

Back to top