Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament inicia una sèrie de publicacions dedicades a “Postals de Constantí”

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Arxiu Municipal, ha començat a difondre per les xarxes socials una sèrie de postals virtuals dedicades a la divulgació del poble i del terme de Constantí.

La sèrie “Postals de Constantí” recupera la imatge d’algun indret del patrimoni històric, medi natural, paisatgístic, així com de places, carrers o edificis que siguin interessants. En tots els casos, aquestes imatges van acompanyades d¡un breu text a manera de comentari explicatiu.

Aquesta sèrie espera fer partícep a tota la ciutadania dels atractius turistics i culturals de molts espais de Constantí i dels quals no en teníem prou coneixement.

Des de l’Arxiu Històric, a l’igual que d’altres serveis municipals (Biblioteca, Llar d’Infants, Escola de Música, Pavelló Poliesportiu) s’estan fent durant les darreres setmanes diverses propostes i recomanacions d’activitats a través de les xarxes socials de l’Ajuntament, per ajudar a passar aquests dies de confinament d’una manera activa i original.

Back to top