Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’introdueix la tecnología LED a l’enllumenat del Polígon Industrial i al Grup Centcelles

L’Ajuntament de Constantí continua apostant per l’estalvi energètic i ha renovat recentment 185 punts de llum al Polígon Industrial de Constantí. L’àmbit de l’actuació ha estat l’Avinguda Europa del Polígon i ha comportat la substitució de les lluminàries tipus vial obsoletes dels punts de llum per lluminàries tipus LED. Cal dir que aquesta actuació afecta únicament a la substitució de lluminàries i per tant, no afecta a la configuració de l’enllumenat existent, mantenint els punts de llum en la mateixa ubicació existent.

Aquesta actuació suposa un estalvi energètic mig de 56% (65.656,5 kwh/any). L’estalvi en tones equivalent de petroli és del 5,9. Pel que fa a l’estalvi econòmic (exclusivament en energia) és de 10.500 euros anuals

Renovació al Grup Centcelles: Carrers Antonio Machado, Àngel Guimerà, Centcelles i Joan Maragall

Una altre actuació que s’ha realitzat ha estat la renovació de punts de llum al Grup Centcelles, concretament als carrers Antonio Machado, Àngel Guimerà, Centcelles i Joan Maragall. L’actuació s’ha realitzat a 116  punts de llum i ha comportat la substitució de làmpades existents per noves de VMH de potència inferior, i la substitució dels equips electromagnètics per nous equips electrònics programats amb reducció de flux.

Una altre actuació que s’ha realitzat ha estat la substitució de 21 lluminàries del perímetre d’una de les illes del barri de Centcelles per unes noves de tecnologia LED

Back to top