Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí i el CAP organitzen xerrades informatives sobre la COVID-19 amb entitats i associacions

L’Ajuntament de Constantí, amb la col·laboració del CAP Constantí,  ha iniciat aquest dijous un seguit de xerrades periòdiques destinades a les entitats i associacions del municipi per tal de difondre les mesures preventives en relació a la COVID-19 a nivell comunitari.

Seguint les recomanacions del Servei de Promoció de la Salut del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre, aquestes sessions a càrrec del personal tècnic del CAP de Constantí tenen com a objectiu fer pedagogia sobre les recomanacions i mesures de prevenció i seguretat sobre la COVID-19 i respondre a les qüestions bàsiques que pugui plantejar la ciutadania.

Les xerrades es fan a la Sala de Plens de l’Ajuntament, donant compliment a les mesures de seguretat i prevenció, i a la restricció del nombre màxim de 6 persones per reunió. Al llarg d’aquest matí s’han fet una sessió amb representants de l’Associació Veïns de Constantí, l’Associació Islàmica, el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Jubilats i Pensionistes. Les reunions han comptat amb la presència d’un/a representant per part de cadascun d’aquests col·lectius.

Al llarg de les pròximes setmanes es realitzaran aquestes sessions informatives amb la resta d’entitats i associacions del municipi

Back to top