Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Horari especial i mesures de seguretat al cementiri municipal per Tots Sants

Us informem de l’horari especial del Cementiri Municipal durant la setmana de Tots Sants. Aquest any, a causa de la pandèmia de la Covid-19, s’amplia l’horari d’obertura del cementiri per tal de distribuir l’afluència de visitants i evitar així les aglomeracions.

Així, el cementiri municipal obrirà els dies 26,27,28,29 i 30 d’octubre en horari de matí, de 9 a 13 h, i a la tarda de 15 a 17 h. Els dies 31 d’octubre i 1 de novembre obrirà de 9 a 18 h, i el dilluns dia 2 de novembre obrirà de 9 a 13 h.

Aquest any, a més, s’estableixen una sèrie de mesures restrictives i recomanacions de seguretat per la Covid-19. S’aplicarà un control de l’aforament i serà obligatori l’ús de mascareta. Caldrà mantenir les mesures d’higiene amb la neteja de mans i respectar sempre la distància interpersonal entre persones no convivents. També s’adoptaran mesures de neteja i desinfecció periòdica de la instal·lació. Es recomana als usuaris limitar el temps d’estada al cementiri i limitar l’ús de bancs i seients.

Back to top