Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les tasques de renovació i millora al parc del carrer Falset

L’Ajuntament de Constantí continua treballant en el pla de renovació dels parcs infantils del municipi. Durant aquestes darreres setmanes s’han realitzat tasques d’arranjament i millora al parc situat al carrer Falset. Els treballs s’han centrat en la retirada d’alguns dels arbres existents per l’envergadura que tenien, ja que afectaven a la façana de l’edifici i amb el temps podien ocasionar afectacions als murs interiors. Amb aquesta intervenció s’han plantat 7 arbres d’espècies troanes, amb poca copa per mantenir una uniformitat i evitar grans volums.

D’altra banda s’han retirat els bancs i les papereres antigues, molt malmesos, i s’han instal·lat nous bancs i papereres als accessos al parc. Pel que fa al terreny, que es trobava molt desgastat, s’han realitzat treballs de moviments de terra per corregir la pendent, amb estesa i compactació de sauló.

Els treballs han comportat també l’arranjament de peces ceràmiques trencades a la paret de la font, la instal·lació d’un tobogan petit i el repàs de pintura dels gronxadors i els jocs d’exercici instal·lats al parc.

Back to top