Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí fa una crida per combatre la violència masclista i la discriminació per raó de gènere

L’Ajuntament de Constantí alça la veu contra la violència masclista i qualsevol discriminació per raó de gènere. Avui 21 de juny es commemora el Dia internacional per l’Educació no sexista, i ara que ens apropem a les festes de Sant Joan i les festes majors d’estiu, des del consistori es fa una crida a rebutjar qualsevol tipus de violència sexual o acte discriminatori en els entorns d’oci així com en qualsevol altre àmbit de la societat.

En una comunicat fet públic a les xarxes socials, l’Ajuntament subratlla que “Totes les persones SOM responsables que els ambients festius siguin lliures d’agressions sexistes” i afegeix que cal donar resposta davant aquestes agressions i la violència i que aquesta actuació sigui col•lectiva.

Des del consistori s’informa que durant els pròxims dies estaran disponibles a la recepció de l’Ajuntament mascaretes liles amb el lema “Alcem la veu!”.

Back to top