Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sortida guiada nocturna pel litoral tarragoní

Dintre de les activitats del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, el divendres 9 de juliol es farà una sortida guiada nocturna al litoral tarragoní (des de la Platja del Miracle fins a la Platja Llarga).

Les inscripcions es poden fer des del 28 de juny fins el 7 de juliol a la recepció de l’Ajuntament (no cal cita prèvia). El preu de l’activitat és de  3 €uros i les places són limitades. S’informa que cal portar sopar, roba i calçat adequats i, recomanable, una llanterna. La sortida es farà a les 19 hores en autobús des de la Plaça de les Escoles Velles.

La setmana passada es presentava la programació del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”  que inclou una àmplia programació d’activitats culturals durant els mesos de juliol i agost, i compta amb la col·laboració d’entitats i associacions del municipi i persones vinculades a la cultura. Teatre, música, cinema a la fresca, espectacles de circ o de recreació històrica es combinen amb activitats que permetran conèixer el patrimoni històric, com les sortides que es faran pel terme municipal durant els dimarts del mes de juliol

Back to top