Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació i millora al Centre de Dia

Ja han finalitzat les obres de renovació i millora al Centre de Dia de Constantí. La setmana passada, l’alcalde Óscar Sánchez, i la regidora de Gent Gran, Virginia Bautista, van fer una visita al centre

Aquesta actuació s’emmarcava dintre de les tasques de manteniment d’aquest equipament i s’ha centrat en el pati interior del centre. Els treballs han permès la substitució del terra actual i l’ampliació del paviment d’aquest pati interior, amb l’objectiu d’oferir un major espai per a la mobilitat de les persones grans.

D’altra banda, també s’han fet treballs de neteja de la vegetació existent, i s’han impermeabilitzat els canals pluvials i s’ha fet la reforma d’una de les façanes de l’edifici que es trobava en molt mal estat.

Les obres han tingut un cost de 9.423,48 euros i un període d’execució d’unes tres setmanes.

Back to top