Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Prop d’un centenar de persones participen de la Caminada fins al Mas Vermell

Aquest dimarts 13 de juliol s’ha fet una nova Caminada per conèixer el terme municipal de Constantí i els seus masos, una de les principals novetats que s’han inclòs dintre de la programació del cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”. Prop d’un centenar de persones han participat de la Caminada que, novament, ha comptat amb l’acompanyament del guia, Oriol Nicolau, i la col·laboració del Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu, que han participat en el recorregut amb els carros que s’utilitzen en els Tres Tombs.

En aquesta ocasió s’ha fet una visita al Mas Vermell, passant pel camí de Reus i la zona del camí dels Albellons. Es tracta d’un Mas senyorial i imponent que delimita el terme municipal de Constantí amb el de Reus. La Caminada d’aquesta setmana també ha comptat amb la participació i les explicacions de la sra. Magda Duch, qui va néixer al Mas Vermell l’any 1944 i hi va viure amb la seva família fins als 20 anys, quan es va casar.

Les caminades setmanals continuaran el dimarts 20 de juliol amb una Caminada nocturna per conèixer el Constantí medieval, amb l’acompanyament del guia cultural Ferran Marín. El dimarts 27 de juliol finalitzaran les Caminades per conèixer els masos del terme amb una Caminada temàtica que explicarà com era la vida en un mas.

Back to top