Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

La Reus Big Band es presenta amb gran èxit en el Cicle de Concerts a Centcelles

El Cicle de Concerts a Centcelles continua regalant grans vetllades musicals com la que va protagonitzar aquest dijous 15 de juliol la Reus Big Band. Tal i com ja va succeir en l’estrena amb el grup de vent-fusta de l’Escola de Música “Rafel Gibert Recasens”, el concert es va desenvolupar a l’exterior, i amb el compliment de totes les mesures d’acord amb la normativa sanitària.

La Reus Big Band va oferir un espectacle en què es va poder escoltar un repertori variat que va anar des dels ritmes llatins més moguts fins als grooves més punyents del jazz-fusion. Sense oblidar la tradició del swing i seguint la tendència del les grans big bands modernes, van oferir un repertori ple d’arranjaments contemporanis amb molta energia i bon humor i buscant la interacció amb el públic, que va poder gaudir també visualment d’un gran espectacle.

Formada per músics professionals amb una àmplia experiència en diferents estils, la Reus Big Band aprofita la versatilitat i diversitat musical dels seus components per oferir un so característic que no va deixa a ningú indiferent.

El Cicle de Concerts a Centcelles continuarà el pròxim dijous 22 de juliol amb el concert d’Hirundo Maris, que estrenarà en format quintet les cançons del seu disc “The wind rose” (La Rosa dels Vents). Aquest serà un concert especial, ja que la formació d’Arianna Savall i Petter Udland només es presentarà amb aquest format de quintet en dos concerts a Catalunya durant el mes de juliol, un d’ells a Centcelles.

Back to top