Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Sessió de contes d’estiu a la Biblioteca Municipal

La Biblioteca Municipal de Constantí ha acollit avui dimarts, 27 de juliol, una sessió especial de contes del bon temps a càrrec de la contacontes Rat Cebrián. Es tracta d’una de les activitats incloses en el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí”, organitzada també en el marc del cicle “A l’estiu tota història viu” del Consell Comarcal del Tarragonès amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana. L’activitat ha comptat amb el compliment de totes les mesures de seguretat per fer front a la Covid-19.

Un dels programes que desenvolupa el Consell Comarcal del Tarragonès, des de fa anys, és aquest que apropa històries a través dels contes, als nens i a les nenes de la comarca. Amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana s’ha apostat per donar continuïtat a aquesta activitat, amb un nou cicle en el qual hi participen els municipis de Constantí, Perafort, Roda de Berà, Altafulla, Creixell, la Nou de Gaià, Salomó, la Canonja, els Pallaresos, Torredembarra, Vilallonga del Camp i la Pobla de Montornès.

Back to top