Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Xerrades sobre seguretat vial i tallers als centres educatius de Constantí durant la Setmana de la Mobilitat

Aquesta setmana s’han realitzat diverses activitats als centres educatius del municipi en el marc de la Setmana de la Mobilitat Sostenible. Des del passat dilluns dia 20 de setembre fins el dijous 23 es van fer xerrades sobre seguretat vial amb la participació de la Policia Local de Constantí i tallers de reparació de bicicletes amb la col·laboració de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament a les escoles Mossèn Ramon Bergadà, Centcelles i a l’Institut de Constantí.

D’altra banda, aquest divendres 25 de setembre s’han inaugurat els aparca bicis (estacionaments per a bicicletes) que s’han instal•lat als centres educatius durant els últims mesos. Els actes de la Setmana de la Mobilitat s’iniciaven el passat diumenge 19 de setembre amb una Bicicletada Popular que va comptar amb la particIpació d’un centenar de persones.

Aquesta ha estat la primera vegada que l’Ajuntament de Constantí s’adhereix a aquesta iniciativa que té com a objectiu promoure hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, i també visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, la millora de la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Back to top