Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Centenars de sardanistes participen a la 38a edició de l’Aplec “Vila de Constantí”

Després del seu obligat ajornament l’any passat a causa de la pandèmia, aquest diumenge 26 de setembre s’ha tornat a celebrar un dels esdeveniments culturals habituals a Constantí amb l’arribada de la tardor. Es tracta de l’Aplec de la Sardana, que un any més organitzava el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament. El Parc de les Escoles Velles va tornar a ser l’escenari d’aquest aplec, que ha arribat ja a la seva 38a edició.

El bon temps i la gran participació van caracteritzar una trobada sardanista que es va dividir en jornada de matí i jornada de tarda, i va comptar amb les actuacions musicals de la Cobla Cossetània i la Cobla Reus Jove. Les cobles van interpretar 9 peces cadascuna, i van destacar algunes sardanes dedicades a persones de Constantí, com és el cas de de “La petita Maria dels Àngels”, d’Agustí Causí i Marsal; i “Entre Constantí i Rubí”, de Joan Jordi Beumala i Sampons.

La jornada s’ha celebrat amb totes les mesures de seguretat i ha comptat amb la participació de centenars de sardanistes procedents de Constantí i de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona.

Back to top