Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’obren les inscripcions per al programa de gimnàstica per a gent gran

L’Ajuntament de Constantí torna a posar en marxa el programa de Gimnàstica adreçat a la gent gran. Aquesta iniciativa vol fomentar l’esport i la salut entre la població de més de 60 anys amb exercicis físics lleugers orientats a millorar l’elasticitat, l’equilibri, enfortir la musculatura i treballar les articulacions. Les inscripcions es poden realitzar fins el dia 15 d’octubre

Està previst que l’activitat comenci el dilluns 18 d’octubre i s’allargarà fins el 26 de maig de 2022. Consistirà en sessions grupals de 45 minuts que es realitzaran al Pavelló Poliesportiu. El primer grup realitzarà les sessions els dilluns i dimecres a les 10.30 hores, mentre que el segon grup les realitzarà els dimarts i dijous a les 10.30 hores.

Les inscripcions són gratuïtes. Per obtenir més informació cal adreçar-se al Pavelló Poliesportiu.

Back to top