Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Alumnes de l’Institut i les associacions de dones del municipi protagonitzaran els actes del 25-N

Amb el lema “Alcem la veu”, l’Ajuntament de Constantí ha presentat el cartell del Dia Internacional per a l’eliminació de la Violència envers les Dones, que es commemora el 25 de novembre.

L’acte central tindrà lloc a les 12 del migdia amb Lectura del Manifest davant de l’Ajuntament. Aquest any, la lectura del manifest anirà a càrrec d’un grup representatiu d’alumnes de l’Institut de Constantí. L’activitat comptarà amb la col·laboració de les associacions del municipi integrades exclusivament per dones: el Grup Cultural Mestresses de Casa i l’Associació de Dones per la Unitat de Constantí, l’associació  Mujeres Resset i la Asociación de Mujeres Gitanas de Constantí.

Com és habitual, des de l’Ajuntament de Constantí es fa una crida a la població perquè participi d’aquesta lectura del manifest i se sumin a la concentració davant de l’Ajuntament per mostrar el rebuig a qualsevol tipus de violència envers les dones.

Back to top