Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les obres de renovació de la pavimentació i els serveis al carrer Serapi

Aquesta setmana han finalitzat les obres de renovació de la pavimentació i els serveis del carrer Serapi. Les obres han consistit en la instal·lació d’una nova pavimentació a un sol nivell i la posada al dia de les instal·lacions d’evacuació, subministrament d’aigua i creuaments de telefònica, amb la implantació de una nova canalització de serveis i un nou enllumenat més sostenible. Els treballs també han comportat la instal·lació de nova senyalització vertical, nou mobiliari urbà (papereres i pilones) i vegetació.

L’actuació ha tingut un pressupost d’aproximadament 156.000 €uros (IVA inclòs) i un termini d’execució d’uns 2 mesos.

La renovació integral del carrer Serapi s’emmarca dintre del Pla d’inversions de 7 milions d’euros aprovat per unanimitat del Ple de l’Ajuntament per al període 2021-2024.

Dintre d’aquest pla d’actuacions a la  via pública, en les últimes setmanes s’han realitzat accions de supressió de barreres arquitectòniques a diversos carrers.

D’altra banda, durant el passat mes d’octubre començaven les obres de construcció d’un skatepark i una pista multiesportiva a l’Avinguda Andorra. Durant el mes de gener de 2022 començaran les obres de renovació al carrer Sant Pere

Back to top