Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí organitza activitats per celebrar la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència

Del 7 al 19 de febrer Constantí celebrarà la Setmana de la Dona i la Nena a la Ciència amb tot un seguit d’activitats que tenen com a principal objectiu reivindicar i visibilitzar el paper de les dones i les nenes l’àmbit científic. L’any 2016 l’assemblea General de les Nacions Unides va declarar l’11 de febrer com el Dia Internacional de la Nena i la Dona en la Ciència. Al voltant d’aquest dia, s’organitzen activitats que promouen les vocacions científiques entre nenes i noies, així com la igualtat d’oportunitats dins d’aquest sector.

Les activitats s’iniciaran els dies 7 i 9 de febrer amb un Laboratori de lectura sobre elixirs emocionals, a la Biblioteca Municipal. Aquest taller de lectura està adreçat a infants de 7 a 10 anys i les places són limitades (cal inscripció prèvia).

El dijous 10 de febrer s’inaugurarà al Pavelló Poliesportiu l’exposició “Científiques catalanes 2.0”. Del 14 al 18 de febrer, a les escoles del municipi es realitzaran tallers de ciència màgica, drons i robòtica.

Les activitats finalitzaran amb una Caminada Popular a Sirusa, la Incineradota de Residus Urbans, que tindrà lloc el dissabte 19 de febrer. Les inscripcions, que tenen el preu d’1 €uro, es poden realitzar del 7 al 18 de febre a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà, al telèfon 977 52 05 21 o a través del correu citaprevia@constanti.cat. A la tornada, es farà un vermut popular.

Back to top