Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Afectacions viàries actes culturals i Sant Jordi

La Policia Local informa que amb motiu dels diferents actes de SANT JORDI que es desenvoluparan al municipi, el carrer Major (davant de l’Ajuntament) romandrà tancat al trànsit de vehicles des de les 18:00 hores del dia 21 d’abril fins a les 23:00 hores del dia 23 d’abril.  

Per garantir la seguretat vial i el bon desenvolupament dels actes, aquesta policia local ha establert un DISPOSITIU DE SEGURETAT i ha col·locat senyalització provisional de prohibició d’estacionament.

Paral·lelament, els usuaris del SERVEI D’AUTOBÚS hauran de tenir present que les parades de bus del c. Major (davant Ajuntament) i del c. de les Creus queden anul·lades i es traslladen provisionalment davant del supermercat CONSUM.

Per qualsevol dubte o aclariment podeu contactar amb la Policia Local de Constantí mitjançant els números de telèfon 977 524 001 / 639 711 641

Back to top