Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Finalitzen les sessions del Taller d’Història Local

El passat dissabte 18 de juny va tenir lloc la quarta i darrera sessió del Taller d’Història Local, amb una xerrada a càrrec del gestor en patrimoni històric Ferran Marín, el qual va fer un repàs dels recursos tecnològics (digitals i analògics) a l’abast dels investigadors locals. Durant aquesta darrera sessió, els participants del curs van rebre la visita de l’alcalde de Constantí, Oscar Sánchez, i la regidora de Cultura, Dolors Fortuny.

Amb motiu de la celebració del Dia internacional dels Arxius, que es commemora el 9 de juny, l’Ajuntament de Constantí ha organitzat aquest taller d’història local que ha constat de quatre sessions que s’iniciaven el passat 28 de maig. Les sessions s‘han fet els dissabtes al matí, a l’edifici de l’arxiu i han comptat amb la participació dels historiadors Josep M. Grau i Ricard Escarré, del periodista Jaume García, i del gestor en patrimoni històric Ferran Marín. 

El taller tenia com a objectiu el coneixement de la història local a través de les fonts documentals que estan a l’abast dels investigadors o dels simples interessats en el fet local. Durant les sessions s’han explicat maneres diferents d’investigar, metodologies possibles i algunes tècniques bàsiques. Es tractava d’un curs de caràcter introductori i s’ha adreçat a persones que tinguin ganes d’aprendre i amb curiositat i que estiguin interessades en el fet local.

Back to top