Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Més d’una vuitantena de persones gaudeixen d’una caminada nocturna i visita guiada al litoral tarragoní

Més d’una vuitantena de persones van participar el passat divendres 15 de juliol de la caminada nocturna pel litoral tarragoní. Es tractava d’una de les activitats incloses en el cicle “Fem Estiu, Fem Constantí” que s’ha iniciat aquest mes de juliol i que s’allargarà fins la primera setmana del mes de setembre.

Aquesta caminada és una de les activitats que ja s’havia realitzat en anys anteriors amb una gran participació, va incloure una visita al Bosc de la Marquesa, l’espai d’interès natural de la Punta de la Mora, un espai amb valor mediambiental molt important i molt ben conservat.

La visita guiada va comptar amb les explicacions d’un guia de Limonium, l’empresa de serveis ambientals, turístics, de comunicació i educació ambiental. La caminada va arribar fins la platja llarga de Tarragona i durant el trajecte es van donar a conèixer els valors naturals i es van explicar les característiques geològiques, de flora, vegetació i fauna d’aquest espai.

El desplaçament fins a Tarragona i la tornada a Constantí es van fer autobús.

Back to top