Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pregó de Xavier Deltell i la Cercavila donen el tret de sortida a la Festa Major d’Estiu

Aquest divendres 28 de juliol s’obrirà oficialment la Festa Major d’Estiu a Constantí donant el tret de sortida a cinc intensos dies de celebració, amb més de quaranta activitats obertes a tothom. Els actes s’iniciaran amb el Festival d’estiu del Club Patí Constantí i seguidament començarà la tradicional cercavila pels carrers del poble, amb sortida des del carrer Tarragona i arribada a la plaça Mossèn Cinto Verdaguer, on es farà un Ball de lluïment.

A les 20.30 hores, al carrer Major, tindrà lloc el pregó de Festa Major, que aquest any estarà protagonitzat per humorista i actor Xavier Deltell. Tot seguit, a la plaça de l’Església arribarà l’humor i la sàtira amb el Ball parlat de Dames i Vells de Constantí. La nit de divendres finalitzarà amb una sessió musical adreçada als més joves, amb l’espectacle Menéalo on Tour a la plaça de les Escoles Velles.

Back to top