Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Truenos, Dianne 35 i Sin Fianza protagonitzen la segona Mostra Musical de Grups Locals

Els actes de la programació cultural de la Diada Nacional de Catalunya van començar el passat divendres 8 de setembre amb la II Mostra Musical de Grups Locals a la plaça de les Escoles Velles, que va comptar amb les actuacions de les formacions locals de Dianne 35, Sin Fianza, i del mític conjunt constantinenc dels anys 70, Truenos. Precisament, la nit musical es va obrir amb el concert dels Truenos, la mítica formació que es tornava a reunir ara fa un any coincidint amb la primera edició d’aquesta Mostra de Música local. Des de llavors, el grup no ha aturat la seva activitat i ha anat oferint diferents concerts amb el seu repertori ple d’èxits musicals dels anys 60, 70 i 80. Durant el seu concert van interpretar clàssics del repertori de formacions com Madness, Orquestra Plateria, Lone Star o Beatles, a més d’una de les cançons pròpies que els acompanya des dels seus inicis, “Loreto”. 

La novetat de la II Mostra Musical de Grups Locals va ser la presència de Dianne 35, una formació que s’ha tornat a reunir després de 25 anys i que va presentar les cançons del seu nou disc, “Carrer Barcelona” que han enregistrat a Amanita Estudi de Constantí, sota la producció de Sergi Sabaté. Finalment, la vetllada es va tancar amb el grup Sin Fianza, que repetia participació en aquesta mostra de música local després de fer la seva primera actuació com a banda durant la mostra de l’any passat. La seva proposta musical parteix del rock més clàssic, a partir de composicions pròpies que parlen dels problemes i situacions quotidianes.

L’objectiu d’aquesta mostra de música local és projectar i donar a conèixer els grups de l’escena musical constantinenca. 

Back to top