Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

40a edició de l’Aplec de la Sardana Vila de Constantí

Els aficionats a les sardanes tenen una cita imprescindible aquest diumenge 24 de setembre a Constantí. Com és tradicional, coincidint amb l’últim diumenge del mes de setembre, arriba l’Aplec de la Sardana Vila de Constantí, que aquest any celebrarà ja la seva 40a edició. Un any més, el Cercle Cultural, Recreatiu i Esportiu de Constantí, amb la col·laboració de l’Ajuntament, organitza aquest Aplec de la Sardana al Parc de les Escoles Velles. En cas de mal temps, l’activitat es traslladaria al Pavelló Poliesportiu.

La trobada sardanista s’allargarà durant tot el dia, amb jornada de matí a les 12 hores i jornada de tarda a les 17 hores, i comptarà amb les actuacions musicals de la Cobla Reus Jove i la Cobla Cossetània.

Al llarg de totes les edicions anteriors, l’Aplec de la Sardana s’ha caracteritzat per una gran participació amb centenars de sardanistes procedents de diferents poblacions i municipis del Camp de Tarragona i d’algunes de les cobles més importants del panorama musical català. Al final de l’aplec, s’oferirà coca i rom cremat per a tots els assistents.

Back to top