Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Desfilada de moda i obra de teatre

El Pavelló Poliesportiu municipal acollirà aquest dissabte 7 d’octubre una desfilada de moda (temporada tardor/hivern) organitzada pel Raconet de la Pina, que donarà a conèixer les principals tendències de moda per aquests propers mesos. La desfilada s’iniciarà a les 18 hores.

Un cop finalitzada la desfilada de moda arribarà la representació de l’obra de teatre “Generación EGB antes y después”, amb “Las Chicas de Oro” . el grup de teatre del projecte Gent Gran Activa de la Canonja- L’obra que presentaran, sempre en clau d’humor, critica el sistema masclista, tant el que ja hi havia fa més de mig segle com el que segueix persistint actualment.

La tarda d’activitats al Pavelló finalitzarà amb el veredicte del II Concurs de Pa de pessic i una xocolatada popular

Back to top