Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Associació de Pensionistes i Jubilats celebra el dinar de la castanyada

Aquest diumenge 5 de novembre s’ha celebrat el tradicional dinar de La Castanyada organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí. La cita ha reunit més d’un centenar de socis, sòcies i acompanyants d’aquesta entitat al Pavelló Poliesportiu municipal. Durant el dinar es van repartir castanyes, panellets i moniatos. Després de l’àpat, els assistents van poder gaudir d’una exhibició de dansa i, seguidament, es va fer el tradicional sorteig d’obsequis i regals.

El dinar de la castanyada és una de les cites habituals del calendari d’activitats de l’Associació de Pensionistes i Jubilats de Constantí, que a més dels tradicionals dinars de germanor per la Diada, la Castanyada o el Pre-Nadal, inclou també tallers, sortides culturals i la calçotada que es farà a principis de l’any vinent. Amb aquest dinar organitzat per l’Associació de Pensionistes i Jubilats es tancaven els actes de La Castanyada a Constantí, que han inclòs des d’una ruta nocturna pel “Constantí Misteriós”, un taller familiar de titelles a la Biblioteca Municipal, o la gran festa de Castalloween al Pavelló Poliesportiu.

Back to top