Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Consell dels Infants i Adolescents celebra la primera sessió del curs 2023-2024

El Consell dels Infants i Adolescents ha celebrat aquest dimarts 7de novembre la primera sessió ordinària del curs escolar 2023-2024. La sessió s’ha fet, com és habitual, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Constantí. Durat aquesta sessió es van nomenar i van prendre possessió els nous membres d’aquest òrgan consultiu i participatiu que té com a finalitat crear una estructura vàlida i estable de participació dels infants i adolescents i un òrgan de comunicació d’aquests amb les autoritats municipals. Durant les sessions, els alumnes poden expressar les seves idees i opinions, debatre i prendre decisions, així com proposar accions concretes per tal de contribuir a la millora del municipi .

Entre les qüestions plantejades en aquesta sessió del Consell es van presentar diferents propostes per a la millora dels centres educatius i del municipi en general, la majoria d’elles encaminades a la millora de l’eficiència energètica i la sensibilització mediambiental.

El Consell dels Infants i Adolescents està format per representants dels 4 centres educatius del municipi: col·legi Mossèn Ramón Bergadà, col·legi Centcelles, Institut de Constantí i col·legi Turó, des de 5è de primària fins a 2n d’ESO. A més, també formen part del Consell, l’alcalde, que n’assumeix la presidència, la regidora d’Ensenyament, vicepresidenta, un representat de cada grup municipal i un funcionari de l’Ajuntament, amb les funcions de secretari.

La propera sessió del Consell dels Infants i Adolescents tindrà lloc el mes de febrer de l’any 2024.

Back to top