Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El XIX Trofeu de Karate Kushin Kai Vila de Constantí reuneix uns 150 esportistes de tota la província

El Pavelló Poliesportiu Municipal ha acollit aquest dissabte 25 de novembre la XIX edició del Trofeu de Karate Vila de Constantí “Memorial Akio Nozoe”, un dels esdeveniments esportius de referència al municipi.

Organitzat per l’Ajuntament de Constantí amb la col·laboració del Club Karate Kushin Kai Constantí i el Club de Karate Kushin Kai de Tarragona, aquest ha estat també el 2n Trofeu Ricardo Corbacho, en memòria de qui va ser durant més de 35 anys l’ànima del Club Karate Kushin Kai Constantí.

Com és habitual, la cita ha comptat amb la participació dels diferents clubs i associacions de Karate de l’estil Kushin Kai de tota la província de Tarragona, amb la participació de més de 150 esportistes de totes les edats i categories. En aquesta edició hi han pres part el Club Patxanguerus d’Alforja Karate Kushin Kai, el Club de Karate Kushin Kai de les Terres de l’Ebre, l’escola Teresa Miquel i Pàmies de Kushin Kai de Reus, a més de l’Associació de Karate Kushin Kai de Constantí i de Tarragona.

Després de l’habitual entrada d’esportistes i formació al centre de la pista dels esportistes i clubs participants, la jornada va consistir en una demostració de kates, els moviments del karate enfront d’un contrincant imaginari.

El Kushin-Kai és un estil del karate que es va estendre per Catalunya gràcies al mestre Kozo Mizoguch, que va arribar des de Japó i va començar a ensenyar aquest art marcial a les nostres comarques. L’any passat es va commemorar el 50è aniversari de l’arribada d’aquest estil Kushin Kai a la nostra província.

 

Back to top