Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Constantí dona la benvinguda als infants nascuts durant l’últim any

Tal i com ja s’ha fet al llarg d’aquests últims anys, el passat dissabte 27 de gener l’Ajuntament de Constantí va oferir el tradicional acte de benvinguda als infants que han nascut aquest darrer any al municipi. L’activitat, que s’emmarcava dintre de la programació de la Festa Major d’Hivern i es va realitzar a la Biblioteca Municipal, va consistir en l’entrega d’un detall i obsequi de reconeixement a cadascuna de les famílies amb fills nascuts durant el passat 2023, consistent en un conte interactiu i un carnet de la Biblioteca per als nadons. Durant aquest últim any han nascut i s’han inscrit i empadronat a Constantí un total de 67 infants.

L’acte va comptar amb una actuació musical d’una formació instrumental de l’Escola Municipal de Música “Rafel Gibert Recasens” integrada per Helena Marín (flauta) i Clàudia Marín i Fèlix Ferrer (violins).

Durant l’acte es va informar de totes les accions que es desenvolupen des dels diversos serveis de l‘Ajuntament de Constantí per tal d’ajudar les famílies amb infants recent nascuts. Per finalitzar, es va fer una fotografia amb tots els pares, mares i nadons nascuts durant l’últim any.

Back to top