Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El Pavelló Poliesportiu acull la projecció del documental “Nàstic Genuine. El nacimiento de una realidad”

En el marc de la programació de la Festa Major d’hivern, aquest dimarts 30 de gener s’ha fet al Pavelló Poliesportiu de Constantí la projecció del documental “Nàstic Genuine. El nacimiento de una realidad” de Ram Giner.

L’acte va comptar amb la presència dels jugadors constantinencs de l’equip Nàstic Genuine, Rubén Almazán i Javier Sarabia, a més dels també constantinencs Jordi Vila, entrenador de porters de l’equip, Marina Almazán, voluntària del Nàstic Genuine, i del director del documental, Ram Giner. L’acte també va comptar amb l’assistència del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, i diversos representants de l’Ajuntament de Constantí encapçalats per l’alcalde, Óscar Sánchez.

El documental  explica des de com sorgeix la idea de crear l’equip Genuine del Gimnàstic de Tarragona fins a arribar a competir a la Liga Genuine Santander. “El millor equip de la història del Nàstic” en paraules del president grana, Josep Maria Andreu, va néixer fruït d’un somni: veure el Rubén i l’Álvaro jugant a futbol amb la samarreta del Nàstic. Tots dos eren seguidors des de feia anys i el Rubén, a més, és constantinenc.

Un relat amb els protagonistes principals de l’equip, entitat i familiars; així com tot el gruix de persones que voluntàriament el fan possible. És un documental sobre l’equip grana, gravat i editat pel tarragoní Ram Giner; l’encarregat de transmetre el sentiment que desprèn el Nàstic Genuine amb aquesta peça audiovisual, de gairebé una hora de durada.

Back to top