Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

S’incrementen les diligències penals obertes per la Policia Local en matèria de seguretat viària

La Policia Local de Constantí es marca com un dels seus objectius principals reduir la sinistralitat i garantir la seguretat vial municipal (dins el nucli urbà, als camins rurals i a les vies de circulació al polígon industrial). Per tal de complir aquests propòsits, durant l’any 2023 es van establir nombrosos controls i es van sancionar les infraccions observades, obrint un total de 69 diligències penals relatives a la seguretat viària, destacant la conducció sense carnet (tant per pèrdua de punts com per mai haver-lo obtingut), conduir sota els efectes de l’alcohol i/o substàncies estupefaents i les relatives a conduccions temeràries.

En comparació amb les dades de les diligències penals relatives a la seguretat vial  instruïdes al 2022 per la Policia Local, s’observa que van ser un total de 49. Per tant, durant l’any 2023, el número de diligències va augmentar gairebé en un 41% respecte l’any anterior.

Des de la Policia Local es fixa com a objectiu mantenir aquests controls i es sol·licita una major conscienciació i col·laboració ciutadana per tal de garantir el benestar i la seguretat de tothom.

Back to top