Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Masterclass de zumba per al Dia Mundial de l’Activitst Física

Una cinquantena de persones han participat aquest divendres 5 d’abril d’una Masterclass de zumba amb el monitor Luis Costa, que s’ha celebrat a Constantí amb motiu de la Setmana Mundial de l’Activitat Física i la Salut. L’activitat s’ha fet a la Plaça Pau Casals i ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament i el CAP de Constantí. S’emmarcaa en la campanya del Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF), que se celebra arreu del món el dia 6 d’abril, aquest any sota el lema “Mou-te, i viu feliç”. La iniciativa està impulsada pel Departament de la Presidència de la Generalitat, a través d’Esportcat, i el Departament de Salut, i té la finalitat de fer visible la importància d’una vida activa per a una bona salut.

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) recomana fer almenys 150 minuts d’activitat física i dos dies d’enfortiment muscular a la setmana en persones adultes, mentre que a partir dels 65 anys, també s’hauria de treballar l’equilibri tres dies a la setmana.

En infants i adolescents, s’aconsella acumular 60 minuts al dia d’activitats d’intensitat moderada-vigorosa i potenciar l’exercici físic i l’esport. També es recomana trencar amb el temps assegut, un factor de risc que contribueix a les malalties cròniques.

Back to top