Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

26è Cros Comarcal del Tarragonès – 12è Cros solidari Col·legí Turó – 38è Cros Col·legi Aura

Aquest diumenge, 7 d’abril, s’ha dut a terme el 26è Cros Comarcal del Tarragonès, el 12è Cros Solidari del Col·legi Turó i el 38è Cros Aura. La cita ha comptat amb gran èxit de participació. L’esdeveniment esportiu ha comptat amb la col·laboració, entre d’altres, de l’Ajuntament de Constantí. Aquest cros ha tancat la lliga comarcal programada dins dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya i ha servit per fer el lliurament dels trofeus de la fase comarcal, tenint en compte les vuit millors puntuacions dels tretze crosos puntuables celebrats amb anterioritat.

El Col·legi Turó i el Col·legi Aura i les entitats col·laboradores han volgut aprofitar aquest esdeveniment esportiu per fer un PROJECTE SOLIDARI entre tots els participants de les diferents curses (des de mini 18 fins a la categoria absoluta). Per participar en la proposta solidària, calia prendre part en una de les proves de la categoria corresponent, fer entrega de 3 o més aliments al Punt Solidari, omplir la fitxa amb les seves dades personals i així optar a participar en el sorteig de premis. Tots els aliments recollits aniran destinats al Banc dels Aliments de les nostres comarques i a Càrites. El sorteig d’aquests premis es realitzarà durant aquesta setmana i la llista dels atletes premiats es comunicarà un cop fet el sorteig

Back to top