Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

V Concurs de Paelles

El diumenge 19 de maig arriba la cinquena edició del Concurs de Paelles, que organitza la Unió de Botiguers de Constantí (UBC) amb la col·laboració de l’Ajuntament. Aquesta setmana s’ha obert el període d’inscripció per participar d’aquest concurs que s’emmarca dins del cicle “Fes Cultura, Fes Salut” i que s’ha caracteritzat per la seva gran participació durant les 4 primeres edicions.

L’escenari d’aquesta cinquena edició serà, novament, l’escola Mossèn Ramon Bergadà. La UBC atorgarà tres premis de reconeixement a les colles que cuinin les millors paelles, segons el veredicte del jurat. Es tracta d’un concurs de caràcter popular, on poden participar-hi grups i colles d’entre 5 i 20 membres. Les places són limitades i el preu d’inscripció és de 3 euros per persona participant. Les inscripcions es poden realitzar fins al 13 de maig a l’OAC (Oficina d’Atenció al Ciutadà) del carrer Sant Pere 49.

El jurat del V Concurs de Paelles de Constantí estarà format per tres integrants de la Unió de Botiguer. S’entregaran 3 premis: un per la paella més gustosa, un per la que sigui considerada la millor presentació i un altre per la millor valorada pel jurat. Els criteris que guiaran el veredicte es basaran en el punt de cocció de l’arròs, el sabor, la simetria dels ingredients, el punt de socarrat i la presentació.

S’obsequiarà les tres colles guanyadores amb un val de 75 € cadascuna a gastar en algun dels establiments adherits a la Unió de Botiguers de Constantí. El mateix dia del concurs, a les 16 h, s’anunciarà el nom de les 3 colles guanyadores.

Podeu consultar les bases a: BASES V CONCURS DE PAELLES DE CONSTANTÍ

Back to top