Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

BiblioContes. Rondalles i llegendes d’aigua dolça, amb Sílvia Palazón

This event has ended

Dins del cicle “Tardor de contes a les Biblioteques i Punts de lectura del Tarragonès”, el Consell Comarcal del Tarragonès amb la col·laboració de la Fundació Privada Mútua Catalana, ens presenta una sessió de contes  dedicats al món de l’AIGUA.

Us agradaria endinsar-vos en un bosc i sentir de sobte la remor de l’aigua d’una font que raja suaument? I trobar inesperadament un rierol on l’aigua no s’atura? O potser topar amb un gorg, un estany o un llac on les aigües reposen i ens conviden a seure, gaudir i perdre la noció del temps?

Però heu de saber que aquests indrets amagats d’aigua dolça estancada o que saltironeja, que s’obre pas entre les roques o que brolla de les profunditats, estan habitats per unes criatures meravelloses de gran bellesa encisadora. Són les goges, dones d’aigua i encantades, protagonistes de llegendes i rondalles arrelades al nostre entorn i protectores de tresors ocults…

No és gens casual si tenim en compte que per a la vida humana no hi ha tresor més imprescindible que l’aigua. Us atreviu a capbussar-vos en les seves aigües?

A partir de 5 anys.

Back to top