Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Club de Lectura Juvenil. Poni, de R.J. Palacio

This event has ended

Sessions mensuals a càrrec de Sílvia Palazón.

Per a nois i noies d’entre 14 i 17 anys que els agradi llegir… però també per a aquells que els agradi una mica menys però que tinguin ganes de fer amics i xerrar i descobrir el costat lúdic de la lectura.

Segur que tens molt a dir i moltes coses que aportar!

La lectura d’aquest mes…

En plena nit, uns pistolers arriben a casa d’en Silas preguntant per un desconegut. Malgrat que ni ell ni el seu pare saben qui és en Mac Boat, els homes s’emporten el pare d’en Silas.

Anant en contra de les indicacions del seu pare, quan en Silas troba un poni davant de casa creu que és un senyal perquè vagi a rescatar-lo, i amb l’ajut del seu inseparable amic Mittenwool aconsegueix vèncer la por al bosc i començar una increïble aventura de creixement i amistat.

La nova novel·la de l’autora de Wonder ens recorda que l’amistat de veritat és la millor companya de viatge. Es tracta d’un magnífic western amb elements sobrenaturals en el qual no falten una banda de malfactors, xèrifs, marshals i molts altres personatges de l’oest americà a l’època de l’inici de la fotografia.

Recull el teu exemplar a la Biblioteca!

Aquesta lectura forma part de les seleccionades per al Premi Protagonista Jove 2022-23, del qual el Club de Lectura Juvenil de Constantí en forma part com a jurat.

Inscripcions a la Biblioteca.

Back to top