Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Taller. Planificació de menús saludables

This event has ended

Un taller pràctic a càrrec de Rafel Balanzà, doctor de la Unitat de Nutrició Humana, FMCS-Reus URV. Activitat pertanyent al projecte “Píndoles de Salut”, de la Central de Biblioteques de Tarragona.

L’objectiu d’aquest taller és donar a conèixer al públic en general, un conjunt de conceptes bàsics d’alimentació i nutrició saludable, mitjançant la posada en pràctica de les bases científiques teòriques actuals. De tots és ben coneguda la importància de l’alimentació en la prevenció i el tractament de les malalties més freqüents a la nostra societat (sobrepès, obesitat, diabetis, malalties cardiovasculars i càncer). Moltes vegades, però, no és fàcil que el coneixement científic actual en la matèria sigui totalment entès per la població i, més encara, que es pugui aplicar de forma pràctica en el dia a dia de cada persona. Per això, els assistents a aquest taller aprendran a dissenyar el seu menú setmanal, d’acord als criteris de la dietètica saludable.

Places limitades. Inscripcions a la Biblioteca.

Back to top