Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Una trentena de persones participen en la Jornada de Conscienciació dels Esports Adaptats

El Pavelló Poliesportiu de Constantí ha acollit aquest dissabte, 3 de març, una Jornada de Conscienciació dels Esports Adaptats. L’esdeveniment, que va comptar amb la participació d’una trentena de persones, ha estat organitzat per l’àrea social del Club Excursionista Trail Tarraco, la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí i la Federació Mestral-Cocemfe Tarragona. Les inscripcions tenien un preu de 5 euros i tota la recaptació obtinguda serà donada a la Federació Mestral-Cocemfe, que treballa activament per millorar la qualitat de vida de persones amb discapacitats.

La jornada es va iniciar amb una breu xerrada informativa a càrrec de la Federació Mestral-Cocemfe sobre la realitat dels esports adaptats i els esportistes amb discapacitat. Posteriorment, tots els participants han pogut experimentar aquesta realitat amb un partit de bàsquet amb cadira de rodes.

Back to top