Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

El ciclista constantinenc, Iván Blanco, aconsegueix dos bronzes al Campionat d’Espanya de ciclisme adaptat

El ciclista constantinenc Iván Blanco ha aconseguit dues medalles de bronze al Campionat d’Espanya de Ciclisme adaptat en pista que s’ha celebrat els dies 3 i 4 de març al Velòdrom de Galapagar (Madrid), competint amb la selecció catalana.

Durant la jornada de dissabte al matí, Iván Blanco obtenia la tercera posició en la prova de persecució individual, aconseguint així la seva primera medalla de bronze. El mateix dissabte al matí, el ciclista constantinenc entrava, a darrera hora i en substitució d’un company amb una inidposició, en la formació de la selecció catalana que havia de competir en la prova de Velocitat per equips. En aquesta prova, l’equip català amb Iván Blanco a les seves files, obtenia també una meritòria medalla de bronze.

Després del campionat, el ciclista constantinenc ha fet una valoració “molt positiva” i s’ha mostrat satisfet pels dos bronzes aconseguits “tenint en compte l’elevat nivell dels equips competidors”.

Iván Blanco va ser reconegut amb el Premi a l’Acció Esportiva 2017 per part de l’Ajuntament de Constantí, en públic reconeixement a la seva valentia, tenacitat i ànsies de superació participant i competint al màxim nivell en diversos campionats de ciclisme en l’àmbit  internacional, després que un accident de moto que va patir l’any 2013 el va deixar en situació de discapacitat i  li va canviar la vida per complet.

Després d’una temporada a l’equip espanyol Escuredo Giro Esport i d’haver participat a la Copa de Catalunya de ciclisme adaptat, l’equip belga semiprofessional Arrow Cycling Team li va donar l’oportunitat de competir durant dues temporades al campionat belga de Flandes per a discapacitats. La temporada 2018 competirà a nivell europeu amb un altre equip belga, el Rudyco Cycling Team.

Back to top