Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

L’Ajuntament de Constantí realitza tasques de millora de la senyalització vertical del Polígon industrial

Durant la darrera setmana, l’Ajuntament de Constantí ha realitzat treballs consistents en la reposició i millora de la senyalització vertical al Polígon Industrial.

A banda de tasques de pintura vial, aquests treballs han consistit en la reposició de la senyalització vertical del Polígon en aquelles senyals malmeses, descolorides i/o inexistents, amb l’objectiu de millorar la mobilitat i la visibilitat. El cost de l’actuació ha estat de 3.111 € i s’han instal·lat 76 noves senyals de trànsit.

A més d’aquestes millores en la senyalització, un altre dels objectius del consistori és treballar en la millora dels accessos al Polígon Industrial. D’aquesta manera, properament hi ha prevista l’execució de dues rotondes i un pas elevat d’accés al Polígon Industrial a través de la carretera TV-7211 (Constantí- Reus). El projecte, que no tindrà cap cost econòmic per l’Ajuntament, serà licitat i executat per la Generalitat de Catalunya. El cost total és de 3,1 milions d’euros i s’executarà en dues fases, la primera fase amb un cost de 283.000 €uros, i la 2ª fase  2.887.443 €uros.

Back to top